Valmennus
Ratsutus
Verkkokurssit
Previous slide
Next slide

Hevospalvelut

Onko hevosesi kanssa ilmennyt haasteita, joita et ole saanut ratkaistua, kuten temmon hallinta, suoruusongelmat tai laukannostojen tarkkuus? Tuntuuko siltä, että suuret ryhmät eivät sovi sinulle tai hevosellesi? 

Olen täällä auttamassa – saavun paikkakunnallesi tarjoamaan henkilökohtaista opetusta ja tarvittaessa autan hevosesi läpiratsastuksessa. Pääasiassa opetan kouluratsastusta, keskittyen ratsastajan istunnan alkeisesta HeA-tasolle asti, mutta voin myös järjestää estevalmennuksia.

Toimin aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Opetusmetodini korostavat hevosystävällisyyttä, asettaen hevosen hyvinvoinnin etusijalle. On tärkeää osata lukea hevosta niin maasta käsin kuin selästäkin, sillä hevosen käytöksellä on aina syynsä. Hevonen ei ole koskaan ”vain tammamainen” tai ”ilkeä”. 

“Jos haluat hevosesi antavan avut periksi sinulle, tulee sinun antaa avut periksi myös hevoselle.”

Tämä periaate korostaa yhteistyön tärkeyttä ratsastajan, hevosen ja valmentajan välillä. Ei ole mitään niin keskeistä kuin yhteistyö. Jos haluat oppia uutta, ja olet kiinnostunut hevosystävällisestä toiminnasta ratsastuksessa, olen oikea valmentaja sinulle.

valmentaja!

Valmennus

Yksilöllistä valmennusta 1–3 henkilön ryhmissä. Valmennuksen kesto 60 min.

Istuntapainoitteista ja hevosystävällistä opetusta. Valmennuksessa ratsukkojen on hyvä olla samantasoisia, mutta pystyn myös yksilöllistämään tehtävät, eli ei ole este jos haluatte eri tasoisen kaveriporukan kanssa
samalle tunnille. Valmennan alkeisesta heA tasolle saakka. Myös estevalmennukset pyynnöstä.

Hintojen lisäksi matkakulut 0,45€/km Huonesuolta 50km saakka. Tämän jälkeen sovitusti.

Yksityisvalmennus 45€
Kahden henkilön valmennus 40€/hlö
Kolmen henkilön valmennus 35€/hlö

Ratsutus

Sisään- ja läpiratsutukset suunnitellaan yhdessä hevosen omistajan kanssa.

Valitettavasti en ota vastaan alle 4-vuotiaita, koska hevosen kasvu loppuu vasta 5–6 vuoden iässä. Satulaan totuttamisessa voin olla apuna
tarvittaessa, mutta en voi suositella ratsastajan painon lisäämistä ennen hevosen neljän vuoden ikää.

Hintojen lisäksi matkakulut 0,45€/km Huonesuolta 50km saakka. Tämän jälkeen sovitusti.

Ratsutus 1x 35 €

Sisäänratsastus tai pidempi ratsutusprojekti: Ota yhteyttä, niin suunnitellaan paketti yhdessä.

Verkkokurssit

Kun kotitallilla ei aina ole mahdollisuutta järjestää valmennusta haluamallesi valmentajalle, verkkokurssit ovat erinomainen ja helppo tapa oppia. Ne ovat usein myös taloudellisempia kuin yksityisvalmennukset paikan päällä.

Ihmisen oppiminen on monipuolista. Pelkkä ratsastaminen ei aina riitä parhaan tuloksen saavuttamiseen, joten myös teoriaan perehtyminen itsenäisesti on erittäin hyödyllistä ja kannattavaa. Ihmisen tulisi myös muistaa omat harjoitteet ratsastuksen lisäksi.