Viivi Mahlakaarto

Kuka minä olen

Yrityksen takaa löytyy iloinen ja sosiaalinen vuonna 1997 syntynyt nuori naisenalku.

Nimeni on Viivi Mahlakaarto. 

Mistä kaikki sitten lähti?

Matkani hevosalan ammattilaiseksi alkoi vuonna 2013, kun aloitin opintoni Pudasjärvellä. Vuonna 2016 valmistuin ratsastuksenohjaajaksi, ja jo kouluaikana pääsin jakamaan osaamistani opettamalla ratsastustunteja muutamilla eri talleilla.

Valmistumiseni jälkeen halusin laajentaa osaamistani ja kääntää katseeni kohti uusia mahdollisuuksia. Tietäen, että hevosalalla työtilaisuuksia ei välttämättä ole runsaasti tarjolla, päätin ottaa askeleen kohti media-alaa ja aloitin opintoni Kajaanissa elokuussa 2016. Vuonna 2017 valmistuin media-assistentiksi.

Opiskeluaikana pääsin osallistumaan moniin mielenkiintoisiin projekteihin, kuten lavastajaharjoittelijaksi tunnettuun elokuvaan, ”Tuntematon sotilas”. Tämä polku veikin minut viideksi vuodeksi elokuva- ja tv-alan työtehtäviin. Elokuva-ala sai päätöksen 2021 lopussa kun päätin taas jatkaa katsetta muihin kuvioihin. Tällä hetkellä toimin myyjänä markkinointitoimistossa. 

Oma yritysideani syntyi halusta tehdä työtä suoraan yksityishenkilöille ilman välikäsiä ja samalla toteuttaa intohimoani. Aluksi kuitenkin pohdin, kumpi kiinnostuksenkohteeni – hevospalvelut vai valokuvaus – olisi keskeisempi. Yksinkertainen ratkaisu oli yhdistää molemmat täysin erilaiset alat saman yrityksen alla. On ollut mahtavaa huomata, miten intohimoni ja työni ovat sulautuneet yhteen!

Toimin aina asiakaslähtöisesti ja pyrin tarjoamaan parasta palvelua jokaisessa tilanteessa. Olen kiitollinen saamastani positiivisesta palautteesta, joka on vahvistanut uskoani omaan yritykseeni.

 ”Tee työtä mitä rakastat” on sanonta. Mitä minä rakastan? Asiakaspalvelua, hevosia, valokuvaamista, taidetta. Kaikki samassa yrityksessä.