Verkkokurssin sopimusehdot

1. Yleiset Ehdot 

Näitä sopimusehtoja sovelletaan kaikissa Ratsastus & Media Mahlakaarron Y-tunnus 3314390-5 (myöhemmin yritys) järjestämissä verkkokursseissa. Yritys pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja. Kurssille ilmoittanut vakuuttaa, että ilmoitetut tiedot ovat hänen omiaan ja hän suorittaa kurssin itse. Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua lain, hyvän tavan ja tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Käyttäjä on vastuussa palvelun ehtojen mukaisesta käytöstä henkilökohtaisesti.

2. Osto ja kurssin sisältö 

Verkkokurssin voi ostaa Klarnan kautta, laskulla, Mobilepay-maksulla tai virkistysrahalla (Edenred, Smartum, E-passi). Maksun suoritettua saat kurssin materiaalit käyttöösi kurssin ehdoilla heti toimitettuna sähköpostiin. Huomioithan että kurssin hinnat eivät sisällä arvonlisäveroprosenttia, koska Ratsastus & Media Mahlakaarto on pienyrittäjä, eikä näin ollen ole arvonlisäverovelvollinen.
Nyt saa istua! –kurssi sisältää oikeuden kurssin materiaaleihin rajattomaksi määritellyksi ajaksi. Oikeus materiaaleihin koskee vain ja ainoastaan ostajaa, joka on kuluttajan asemassa ja omaa käyttöä varten, ei kaupalliseen tarkoitukseen, ei jakoon tai mihinkään muuhun tarkoitukseen kun omaan käyttöön. Tarkistathan kurssin sisällön tarkasti ennen ostopäätöstä kurssin esittelytekstistä.
 

3. Oston peruutus 

Verkkokursseilla ei ole peruutusoikeutta. Peruutusoikeutta ei ole, koska maksun jälkeen ostaja saa pysyvällä tavalla verkkokurssin toimitettuna sähköisesti suoraan omaan käyttöön heti maksun jälkeen eikä näin ollen voida todistaa etteikö ostaja olisi ehtinyt kurssin sisältöä käydä läpi. Ostajalta ei voida peruuttaa tässä vaiheessa enää oikeutta kurssin materiaaleihin, koska niiden toimittaminen tapahtuu automaattisesti sähköpostitse.

4. Reklamaatio / Riitatilanne 

Reklamaatiotapauksissa pyydän olemaan yhteydessä suoraan sähköpostitse osoitteeseen mahlakaarto.viivi@gmail.com
Tarvittaessa kuluttajalla on oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
Ota yhteyttä ensin kuluttajaneuvontaan (kkv.fi). 

5. Tekijänoikeudet 

Kaikki kurssin materiaalit on tarkoitettu ainoastaan ostajan käyttöön. Materiaaleja ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen millään tavalla. Jos käy ilmi, että on toimittu sopimusehtojen vastaisella tavalla, tulee väärin toimijalle maksettavaksi 500 € suuruinen lasku. Jos materiaaleja on käytetty kaupalliseen tarkoitukseen tulee maksettavaksi 1500 € suuruinen lasku. 

6. Palveluntuottajan oikeudet, velvollisuudet ja niiden rajoitukset 

Ratsastus & Media Mahlakaarron järjestämät verkkokurssit tarjotaan sellaisena kuin ne ovat, eikä palvelun toimivuudella asiakkaan päätelaitteella anneta takuuta. Jos et jostain syystä saa verkkokurssia avattua, otathan yhteyttä niin pyritään korjaamaan asia. Palveluntuottaja ei vastaa vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai sen toimimattomuudesta. Esimerkiksi, jos et omasta mielestäsi saa palvelusta tarpeeksi apua, se ei ole palveluntuottajan vastuulla.

 

8. Asiakaspalvelu 

Viivi Mahlakaarto 
Puhelin 050 514 3312 

mahlakaarto.viivi@gmail.co