Verkkokurssin sopimusehdot

1. Yleiset Ehdot 

Näitä sopimusehtoja sovelletaan kaikissa Ratsastus & Media Mahlakaarron Y-tunnus 3314390-5 (myöhemmin yritys) järjestämissä verkkokursseissa. Yritys pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja. Kurssille ilmoittanut vakuuttaa, että ilmoitetut tiedot ovat hänen omiaan ja hän suorittaa kurssin itse. Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua lain, hyvän tavan ja tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Käyttäjä on vastuussa palvelun ehtojen mukaisesta käytöstä henkilökohtaisesti. 

2. Osto ja kurssin sisältö 

Verkkokurssin voi ostaa Klarnan kautta, laskulla, Mobilepay-maksulla tai virkistysrahalla (Edenred, Smartum, E-passi). Maksun suoritettua saat kurssin käyttöösi kurssin ehdoilla viimeistään 2 vrk kuluttua maksusta. EsimerkiksiNyt saa istua!” –kurssi sisältää noin kuukauden videot, sekä oikeuden kurssin materiaaleihin ikuisesti (Jos Ratsastus & Media Mahlakaarto päättää lopettaa kurssin myynnin niin hän luovuttaa videot jo ostaneille asiakkaille sähköisesti. Oikeus materiaaleihin koskee vain ja ainoastaan kurssilaisen omaa käyttöä varten, ei kaupalliseen tarkoitukseen, ei jakoon). Tarkistathan kurssin sisällön tarkasti ennen ostopäätöstä kurssin esittelytekstistä. 

3. Oston peruutus 

Kaikille verkkokursseille ja sähköisillä materiaaleilla on lain mukainen 14 vrk peruutus-/palautusoikeus, kun tuote on käyttämätön. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (et ole avannut kurssin sisältöä mitenkään) 14 vrk sisällä kyseisen kurssin alkamisesta ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu ja maksun takaisin. Verkkokurssilla, joiden kaikki materiaali aukeaa kerralla hyväksymisen jälkeen, ei ole palautus-/peruutusoikeutta. 

4. Reklamaatio / Riitatilanne 

Reklamaatiotapauksissa pyydän olemaan yhteydessä suoraan sähköpostitse osoitteeseen mahlakaarto.viivi@gmail.com 
Tarvittaessa kuluttajalla on oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi Etusivu – Kuluttajariitalautakunta. 
Ota yhteyttä ensin kuluttajaneuvontaan Kuluttajaneuvonta – Kilpailu- ja kuluttajavirasto (kkv.fi) 

5. Tekijänoikeudet 

Kaikki kurssin materiaalit on tarkoitettu ainoastaan ostajan käyttöön. Materiaaleja ei saa tallentaa itselleen millään tavalla ellei siitä ole erikseen mainintaa kurssin esittelyssä (ei tallentaa, tulostaa, kopioida, ottaa ruutukappauksia, muuttaa eikä jakaa toiselle osapuolelle). Materiaaleja ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen millään tavalla. Jos käy ilmi, että on toimittu sopimusehtojen vastaisella tavalla tulee väärin toimijalle maksettavaksi 500 € suuruinen lasku. Jos materiaaleja on käytetty kaupalliseen tarkoitukseen tulee maksettavaksi 1500 € suuruinen lasku. 

6. Palveluntuottajan oikeudet, velvollisuudet ja niiden rajoitukset 

Ratsastus & Media Mahlakaarron järjestämät verkkokurssit tarjotaan sellaisena kuin ne ovat, eikä palvelun toimivuudella asiakkaan päätelaitteella anneta takuuta. Jos et jostain syystä saa verkkokurssia avattua, otathan yhteyttä niin pyritään korjaamaan asia. Palveluntuottaja ei vastaa vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai sen toimimattomuudesta. Esimerkiksi, jos et omasta mielestäsi saa palvelusta tarpeeksi apua, se ei ole palveluntuottajan vastuulla. 

7. Tietosuoja 

Tietosuojaseloste 29.9.2022 eteenpäin: 

Rekisterinpitäjä: 
Ratsastus & Media Mahlakaarto 
Y-tunnus 3314390-5 
90630 Oulu 
https://viivimahlakaarto.fi/

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on palveluntuottajan ja asiakkaan välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Et voi tilata meiltäbtavaroita tai palveluja, jos et anna henkilötietojasi. 

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä. 

Henkilötietojasi vastaanottavat: 

 • sinä itse 
 • yhtiömme ja sen työntekijät 
 • yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta 
 • maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun 
 • Säilytämme henkilötietojasi: 
 • verkkokurssialustalla viiden vuoden ajan 
 • sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan 

Sinulla on seuraavat oikeudet: 

 • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot 
 • oikeus tietojen oikaisemiseen 
 • oikeus käsittelyn rajoittamiseen 
 • oikeus vastustaa käsittelyä 
 • oikeus peruuttaa suostumus 
 • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle 

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä. 

8. Asiakaspalvelu 

Viivi Mahlakaarto 
Puhelin 050 514 3312 

mahlakaarto.viivi@gmail.co