Nyt saa istua!

200,00 

Kurssi käsittelee oikeaoppista istuntaa sekä sitä tukevia ihmisen fysiikka- ja liikkuvuusharjoitteita. Tavoitteena pehmeä ja elegantti ratsastaja, joka ei häiritse hevosen liikkuvuutta omalla toiminnallaan. Yhteensä 29 videota, tekstimateriaalit videoista, sekä 30 min etävalmennus Viivin kanssa kurssin jälkeen.

Osasto:

Kuvaus

Nyt saa istua! -verkkokurssi
Toteutettu yhteistyössä KM Lihashuolto- ja liikuntapalvelut kanssa.

Kurssi käsittelee oikeaoppista istuntaa sekä sitä tukevia ihmisen fysiikka- ja liikkuvuusharjoitteita. Tavoitteena pehmeä ja elegantti ratsastaja, joka ei häiritse hevosen liikkuvuutta omalla toiminnallaan.

Kurssin sisältö:

Treenit hevosen selässä; harjoitteet vinouden selvittämisestä, sekä ohjeet korjaukseen, kehon avaus ennen varsinaista treeniä sekä esimerkit erosta kun kehoa ei ole avattu ja on avattu ennen hevosen selkään nousun, ratsastajan istunta kaikissa askellajeissa hevonen suoralla ja ympyrällä, hengityksen vaikutus ratsastukseen ja esimerkit kolmesta hengitystavasta, katseen merkitys, yleisimmät ratsastuksen virheelliset ”myytit” ja niiden korjaus, käydään läpi myös hevosta, liike sivusuunnassa ja sen hyödyt, ratsastus ainoastaan istunnalla ilman ohjasapuja, sekä käydään läpi miten kurssin jälkeen kannattaa jatkaa.

Treenit ilman hevosta: kehon avaus kotona ennen ratsastusta, ratsastuksen jälkeen palautuminen, liikkuvuus- ja lihaskuntotreenit lonkat, kyljet, lantio ja vatsa, sekä yläselkä ja lapatuki.

Yhteensä 29 videota, tekstimateriaalit videoista, sekä 30 min etävalmennus Viivin kanssa kurssin jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nyt saa istua!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *