Nyt saa istua!

(1 tuotearvio)

200,00 

Kurssi käsittelee oikeaoppista istuntaa sekä sitä tukevia ihmisen fysiikka- ja liikkuvuusharjoitteita. Tavoitteena pehmeä ja elegantti ratsastaja, joka ei häiritse hevosen liikkuvuutta omalla toiminnallaan. Yhteensä 29 videota, tekstimateriaalit videoista, sekä 30 min etävalmennus Viivin kanssa kurssin jälkeen.

Osasto:

Kuvaus

Haluatko löytää tasapainoisen ja pehmeän istunnan ratsastuksessa? Tutustu ”Nyt saa istua!” -verkkokurssiin, joka on toteutettu yhteistyössä KM Lihashuolto- ja liikuntapalveluiden kanssa.

Kurssi sukeltaa syvälle oikeaoppisen istunnan maailmaan ja tarjoaa käytännöllisiä harjoitteita ihmisen fysiikan ja liikkuvuuden parantamiseksi. Tavoitteena on kehittää pehmeä ja elegantti ratsastaja, joka tukee hevosen liikkuvuutta omalla istunnallaan.

Mitä kurssilla on tarjota:

 • Harjoituksia hevosen selässä, joilla selvitetään vinouden syyt ja annetaan ohjeita korjaukseen.
 • Kehon avaus ennen ratsastusta sekä esimerkkejä siitä, miten se vaikuttaa istuntaan.
 • Ratsastajan istunnan hiominen kaikissa askellajeissa, olipa kyse suorasta linjasta tai ympyrästä.
 • Hengityksen merkitys ratsastuksessa ja kolme erilaista hengitystapaa.
 • Katseen vaikutus ratsastukseen ja yleisimpien virheiden korjaus.
 • Hevosen liikkeen sivusuuntaiset hyödyt ja niiden oikeaoppinen toteutus.
 • Istunta ilman ohjasapuja ja jatko-ohjeet kurssin päätyttyä.

Kurssi sisältää yhteensä 29 selkeää opetusvideota, tekstimateriaalit videoista sekä mahdollisuuden 30 minuutin etävalmennukseen Viivin kanssa kurssin päätyttyä.

1 arvio tuotteelle Nyt saa istua!

 1. Aino ja Vallu (varmistettu kirjoittaja)

  Osallistuin mielenkiinnolla verkkokurssille, ja voin vilpittömästi sanoa, että se ylitti odotukseni moninkertaisesti. Kurssi ei ainoastaan käsitellyt istuntaa ja ratsastajan fyysistä valmiutta, vaan se avasi silmäni sille, miten oma liikkuvuuteni vaikuttaa hevosen liikkeeseen ja kokonaisvaltaiseen ratsastuskokemukseen.

  Olen ratsastanut jo vuosia, mutta silti opin kurssilta valtavasti uutta. Opin tunnistamaan omat vinouteni ja sain konkreettisia harjoituksia niiden korjaamiseksi. Kurssin ohjeet olivat selkeitä ja helppoja seurata, ja pystyin soveltamaan niitä käytäntöön heti. Erityisesti tykkäsin siitä kun hengitysharjoituksen pystyi kuuntelemaan ratsastuksen aikana.

  Erityisesti arvostin kurssin monipuolisuutta. Harjoitukset hevosen selässä olivat erittäin hyödyllisiä, mutta myös treenit ilman hevosta olivat erinomaisia ja täydensivät ratsastusta täydellisesti.

  Suosittelen verkkokurssia kaikille, jotka haluavat kehittyä ratsastajina ja ymmärtää syvemmin hevosen ja ratsastajan välistä yhteyttä. Kurssilta siis sain paitsi uusien taitoja, myös suurella motivaatiolla jatkaa ratsastusharrastustani eteenpäin. Välillä tämän oman kanssa harrastaminen on tuntunut hieman työläältä, mutta nyt tiedän miksi. Kiitos kurssin järjestäjille!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *