Ikuista hetki

Valokuvaus

Olen ammattivalokuvaaja, joka rakastaa ikuistaa elämän kauniita hetkiä. Olipa kyseessä sitten iloiset perhetapahtumat, juhlalliset hetket tai lemmikkien seikkailut, olen täällä tallentamassa ne ikuisiksi muistoiksi.

Minulla on monipuolinen kokemus valokuvauksesta eri tilanteissa. Olen kuvannut niin iloisia perhehetkiä, tunnelmallisia häitä ja muistoksi jääviä hautajaisia kuin eläinten seikkailuja ja vauhdikasta liikettä. Jokainen kuvausprojekti on minulle mahdollisuus kuvata ainutlaatuisia tarinoita, ja teen aina parhaani varmistaakseni, että jokainen kuva heijastaa asiakkaan toiveita ja tunnelmia.

Yksi vahvuuksistani on kykyni luoda rento ja mukava ilmapiiri kuvauksissa. Ymmärrän, että kuvattavana oleminen voi joskus tuntua jännittävältä, ja teen parhaani varmistaakseni, että jokainen asiakas tuntee olonsa helpoksi ja rentoutuneeksi. Haluan tehdä jokaisesta kuvaushetkestä hauskan ja miellyttävän kokemuksen.

Olen sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia kuvia, jotka herättävät tunteita ja jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Jokainen kuva on huolellisesti viimeistelty, jotta se vastaa täysin asiakkaan odotuksia ja toiveita.

Olisi ilo päästä tallentamaan teidänkin elämänne tärkeät hetket valokuviin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmienne kuvaus!

Hinnasto

Kaikki hinnat sisältää kuvauksen, koevedoskansion, kuvien jälkikäsittelyn, sekä
palautuksen paino- ja nettikelpoisena tiedostona. Matkakulut tulevat aina hintojen lisäksi 0,45e/km Huonesuolta.
Studiokuvauksiin lisätään vuokrahinta 70e.
Lisäkuvat 20e/kpl.

Kuvia ei saa käsitellä ilman minun lupaa, eikä käyttää kaupalliseen tarkoitukseen, ellei asiasta ole
 erikseen sovittu. Käytän kuvia yritykseni eri sosiaalisen median kanavilla,
joten mainitsethan varauksen yhteydessä, jos et halua kuvia käyttöön. Kiitos! 🙂

YRITYSKUVAUKSET

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja luodaan juuri teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus.